17 mei, 2018
Gepubliceerd door: Super User
Hits: 889

Over privacy mag wat ons betreft geen onduidelijkheid bestaan.
Hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan staat in onze privacyverklaring.

Lees meer
07 dec, 2017
Gepubliceerd door: Super User
Hits: 1099

Menno van der Heijden van Caravan Trekker heeft een artikel geplaatst over ITBS. 
Het artikel is hier terug te vinden.

 

 

07 sept, 2017
Gepubliceerd door: Super User
Hits: 1110

Ben jij een kampeerliefhebber? Dan is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) de plek voor jou. Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken? Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis? Na je bezoek aan het event zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied. Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Ons standnummer is B041 Hal 10

Lees meer
18 nov, 2016
Gepubliceerd door: Super User
Hits: 1304

Van donderdag 19 t/m dinsdag 24 januari 2017 beleeft u de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen.

Ons standnummer op de Caravana is 5307.

Ontdek de wereld met Caravana

25 okt, 2016
Gepubliceerd door: Super User
Hits: 1378

Gezellige huisbeurs met presentatie van caravans, nieuw en occasions en allerlei zaken die bij de caravan horen. Triorep BV demonstreert ter plekke de werking van het ITBS systeem. Kom kijken en ga straks ook veilig op weg met uw caravan.

Kijk ook eens op: www.cannenburg.nl/nieuws-nieuwsbrief

29 oktober om 9:00 tot 30 oktober om 17:00
Ind. Terrein De Steiger De Steiger 13 1351 AA Almere-Haven